🏡GERENOVEERDE WONING TE KOOP HAMME – LANDBOUWSTRAAT 35 🏡

Bent u op zoek naar een knap gerenoveerde woning? Dan vindt u deze wellicht hier in Hamme met alle voorzieningen in de nabije omgeving.
De woning heeft een heel moderne uitstraling en gezellig afgewerkte tuin met terras en tuinhuis waarin zich een jacuzzi bevindt die in de verkoop is inbegrepen.
De hyper geïnstalleerde keuken trekt onmiddellijk uw aandacht en bevat alle toestellen van het merk Siemens die u nodig heeft waaronder vaatwas, amerikaanse frigo, warmeluchtoven, microgolf, inductiekookplaat en bovendien is deze afgewerkt met composiet werkblad. Vanuit de keuken heeft u via het schuifraam met ingewerkt vliegenraam rechtstreekse toegang tot het terras. De lichtrijke woonkamer vormt 1 mooi geheel met de keuken en dankzij de pelletkachel zal u hier kunnen genieten van de nodige gezelligheid. Samen met de 9 zonnepanelen zorgt deze ook van een uiterst laag energieverbruik. Verder is er op het gelijkvloers een knappe badkamer met inloopdouche met regensproeier, badkamermeubel, handdoekdroger en toilet. Vanuit de woonkamer brengt de trap u naar de 2 slaapkamers.

Kortom deze woning omvat alles wat u nodig heeft en maakt het dan ook tot de ideale starterswoning.

Interesse? contacteer mij snel voor een bezoek ter plaatse.

Vraagprijs: 325.000 euro
EPC label C: 265 kWh/m² jaar

✉ info@vastenzekergoed.be
📞 0479.82.98.95
www.vastenzekergoeddebacker.be